Get Adobe Flash player
Ma 2018. március 22., csütörtök, Beáta, Izolda és Lea napja van. Holnap Emőke napja lesz.

Archív-Hírek - 2012 Június

 

2012. JÚNIUS 27 - KERTÉSZSZIGETI FALUNAP 2012

 

 


 

2012. JÚNIUS 22. - KÖRÖSLADÁNYI NAPOK


2012. JÚNIUS 21. - III. FOKÚ HŐSÉGRIADÓ2012. JÚNIUS 20. - TÁJÉKOZTATÁS FALUGAZDÁSZRÓL

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy falugazdász ügyfélfogadás legközelebb 2012.07.04-én lesz tartva!

Tel.: 0620/379-2870

 


2012. JÚNIUS 19. - PIROS RIASZTÁS

Az Országos Meteorológiai Szolgálat mára és holnapra térségünkre piros riasztást adott ki. A napi középhőmérséklet tartósan 27 °C felett alakulhat. A nagy meleg viszont továbbra is megterhelheti szervezetünket, fejfájást, tompaságot, fáradtságot, a koncentrációs képesség csökkenését, figyelemzavart okozhat. Figyeljünk oda, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk, és a bőrünket védjük a káros UV sugárzástól.


2012. JÚNIUS 19 - FÜZES FESZTIVÁL ÉS NYÁRI ESTÉK

 2012. JÚNIUS 19. - ELBALLAGTAK 

Múlthét szombat délelőttjén 24 nyolcadikos bucsai és kertészszigeti diák búcsúzott el iskolájától a ballagáson. A másfél órás ünnepségen a végzősök először a búcsúajándékokat kapták meg a hetedikesektől, majd végigvonultak az osztálytermeken, aztán az iskolazászló átadására került sor. A hetedikesek nevében Illés Gyula köszönt el a ballagóktól, majd Bene Erzsébet a nyolcadikosok képviseletében búcsúzott el a tanároktól, Bene Petra pedig a szülőktől. Ezt követte a Balogh László Alapítvány díjainak átadása. A civil szervezet idén hat tanulót részesített pénzjutalomban. A díjazottak: Pataki Dalma, Pataki Edina, Somogyi Julianna, Kiss Attila, Faluházi Tamás és Koczka Gergő.

 

Az intézmény nevében Koczka Istvánné igazgató búcsúzott el a diákoktól, majd jutalomkönyveket adott át. A műsort Bene Erzsébet és Sipos Vivien népdaléneklése zárta.
A ballagáson készült képek itt megtekintetők.

 

 


 

2012. JÚNIUS 18. - RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

 


 

2012. JÚNIUS 15. - AKASZTÓI TÚRA

 

2012. június 14-én (csütörtökön) Balla Feri bácsi vezetésével  a kertészszigeti óvodások és iskolások betekintést nyerhettek az akasztói élővilág csodáiba. A túra után Feri bácsi édeségekkel és üdítőkkel lepte meg az apróságokat. Az örömteli eseményről pillanatképeket az alábbi fotóra kattintva találhatnak. 2012. JÚNIUS 15. - ÚJ KÖZPADOK KERTÉSZSZIGETEN


A tegnapi és mai nap folyamán a lelkes közmunkások új padokat telepítettek a buszmegállónkba és polgármesteri hivatalunkba. Ezúton köszönjük nekik munkájukat.


 


2012. JÚNIUS 15. - KERTÉSZSZIGETI GYERMEKNAP

Az IPR alapú pályázati támogatás keretében gyermeknapot tartottak Kertészszigeten.
Aki a felfújható ugrálóvárat biztosította az eseményhez: Békési Mihály.

Köszönjük szépen a neves eseményt.